senior/
Leidinggevend servicemonteur

Wij zoeken Senior/leidinggevend servicemonteurs!!

AZR Installaties is een allround loodgieters- en installatiebedrijf opgericht en gevestigd te Rotterdam. Onze markt bevindt zich voornamelijk in de woningbouw. We werken o.a. voor diverse vaste grote opdrachtgevers in de regio Rotterdam.

Wat ga je doen?

Als Senior/leidinggevend Servicemonteur ben jij de spil in het web in jouw regio en denk je niet in problemen maar in oplossingen. Naast je gewone werk als servicemonteur ben jij het aanspreekpunt voor je collega’s voor wat betreft hulpvragen, begeleid je (nieuwe) collega’s en leerlingen en zorg jij ervoor dat junior monteurs kunnen doorgroeien naar een hoger niveau. Daarnaast wordt je ingezet voor opnames en duik jij in de problemen waar je collega’s niet meer uitkomen en los jij ze op.

Je hoofdtaken zijn:
• Begeleiden van (nieuwe) collega’s en leerlingen
• Je draait je hand niet om voor het uitvoeren van reparatie werkzaamheden, zoals water- gaslekkage of defect sanitair, dat kan namelijk ook voorkomen;
• Je lost bij onze particuliere klanten storingen op aan allerlei merken verwarmingstoestellen, ventilatiesystemen en/of warmtepompinstallaties met een vermogen tot 99 KW;
• Uiteraard ben je bereid om ook onderhoud uit te voeren wanneer dit nodig is;
• Om ervoor te zorgen dat je tijdig en goed geïnformeerd bij onze klanten aankomt, ga je op pad in een goed uitgeruste bedrijfsauto met modern en goed gereedschap, de nieuwste meetapparatuur en een tablet.
Wie zoeken wij?
• Je hebt leidinggevende kwaliteiten
• Afgeronde MBO diploma of aantoonbaar werkniveau
• Klantvriendelijk
• Je bent bereid tot het meedraaien van storingsdiensten
• Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
• Heb je nog geen ervaring als leidinggevend monteur maar denk je wel de kwaliteiten te hebben en wil jij je verder ontwikkelen, solliciteer dan vooral!

Wat bieden wij?

Werken bij AZR betekent deel uitmaken van een familie.

Een warme, trotse en innovatieve familie met passie voor het installatie vak.

De lijnen zijn kort, we zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar en je kunt altijd aankloppen met een vraag of idee. Sterker nog, innovatieve ideeën worden gestimuleerd en beloond!

Plezier en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel, evenals het ontwikkelen van onze medewerkers. AZR Installaties valt onder de cao Metaal & Techniek (Technisch Installatiebedrijf).

Wij bieden je een goed salaris, 25 verlofdagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.

Vanaf het eerste moment ga je zelfstandig aan de slag en waar nodig zullen wij je vanzelfsprekend ook goed begeleiden zodat je je snel thuis voelt bij ons.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Heb je nog vragen neem dan contact op met ons kantoor