Er bestaan nogal wat misverstanden over ventilatie

Er bestaan nogal wat misverstanden over ventilatie. Een tijdje het raam openzetten is onvoldoende. De frisse lucht is namelijk na een half uurtje al verdwenen en bepaalde stoffen (vocht en vuile deeltjes) hopen zich in de woning op. Er bestaan nogal wat misverstanden over ventilatie. Een tijdje het raam openzetten is onvoldoende. De frisse lucht is namelijk na een half uurtje al verdwenen en bepaalde stoffen (vocht en vuile deeltjes) hopen zich in de woning op. Veel klachten als; hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen (zelfs astma) en allergische reacties kunnen hierdoor veroorzaakt worden. Het is beter om te zorgen dat er een constante ventilatie is. Belangrijk is een goed klimaat in huis, 24 uur per dag. AZR installaties levert en installeert hoogwaardige producten t.b.v. klimaatbeheersing en ventilatie voor een constante goede lucht in uw leefomgeving. U kunt ons bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte en/of meer informatie.