Sunday, 24/6/2018 | 8:06 UTC+0
AZR Installaties
AZR Installaties

A.Z.R. Installaties Rotterdam

A.Z.R. Installaties Rotterdam

Post by relatedRelated post

33%
User Rating

Ons team bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van o.a. verwarming, elektriciteit, dak en zink, airconditioning, ventilatie, water, gas, loodgieters werkzaamheden en sanitair.


De meest bekende is op het moment toch wel de centrale verwarming. Hierbij worden alle vertrekken in een gebouw opgewarmd vanuit een centraal punt.

Vanaf dit punt wordt er warm water of verwarmde lucht door een buizenstelsel gestuurd. Bij het warm water systeem wordt het water naar een radiator gestuurd, het afgekoelde water stroomt weer terug naar de cv-ketel om opnieuw opgewarmd te worden. Bij verwarmde lucht wordt de warmte direct de verschillende vertrekken in geblazen.

Door de stijgende energieprijzen is het rendement van een cv-ketel belangrijk geworden. Momenteel kan men kiezen uit VR (Verbeterd Rendement, wanneer minimaal 83% van de energie in nuttige warmte wordt omgezet) en HR (Hoog Rendement, wanneer er meer dan 90% van de energie in nuttige warmte wordt omgezet). Het nieuwste op de cv-ketelmarkt is een gecombineerde ketel welke met de restwarmte elektriciteit opwekt. Afhankelijk van de keuze van de cv-ketel en het verbruik kan er flink bespaard worden, zelfs tot honderden euro per jaar. Voor de aanschaf, installatie of reparatie van verschillende verwarmingssystemen en ketels kunt u een beroep doen op de specialistische kennis van AZR installaties.

U kunt ons bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte en/of meer informatie.

Tags: , ,

GECERTIFICEERD

Brands

Contact AZR

Contact

Email: info@azrinstallaties.nl

Phone: 010 2909503

Fax: 010 2440848

Adres: Van der Hilststraat 10 A 3023 PL, Rotterdam